Spring til indhold

Gå til

Kulturspejder

på Godsbanen

Kulturspejder 2024

hver anden søndag 10-12, september-november.

Gå til Kulturspejder på Godsbanen med illustrator, kunstner og forfatter Anya Winqvist – et tilbud der henvender sig til børn i alderen 9-11, som søger et fællesskab omkring skabende aktiviteter som tegning, kunst, forfatterskab, podcast og film.

Konceptet læner sig op ad spejderbevægelsens møder med fællesskab, samarbejde og hygge i fokus. Aktiviteterne varierer og vi bestemmer hold for hold, hvad vi har mest lyst til. Ligesom spejderne opnår vi skills og tager mærker, men det er tegnemærker, podcastmærker og filmmærker. Vi laver ikke bål og bager snobrød, men har fælleslæsning og ser kortfilm med popcorn. I stedet for en lejrskole har vi readathon, sætter en teaterforestilling op eller laver en kunstudstilling. 

Praktisk information

Ca. 8 gange totalt. Små hold på maks. 9 børn.
10-12 hveranden søndag, samt eventuel 1-2 aktiviteter på anden aftalt tid, hvis vi får mulighed for at deltage i noget spændende og relevant.

Pris: 900.-/barn inkl. materialer.

Tilmelding via mail til anya@winqvist.dk

(Skriv barnets navn og fødselsår, og gerne lidt om eventuelle kulturelle fritidsinteresser. Tilmelding er bindende fra 1/8 2024).

Dette bliver det første hold, som også er med til at forme forløbet. Opstarten er støttet af Aarhus Børnekulturpulje, og derfor er prisen lav, men eksklusiv eventuelle entréafgifter/muligheder, der måtte opstå undervejs.

Skulle dit barn være lidt udenfor aldersgruppen, så send en mail alligevel – så ser vi om der er plads.

Project Gallery